جبهه سایبری گلستان

آموزش امنیت و مبارزه با فساد در فضای مجازی

جبهه سایبری گلستان

آموزش امنیت و مبارزه با فساد در فضای مجازی

جبهه سایبری گلستان
پایگاه آموزش امنیت در فضای مجازی و اطلاع رسانی برنامه های مبارزه با فساد در فضای مجازی استان گلستان
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات

چهار – لاگین ها را دو مرحله ای کنید

سایت هایی مانند فیس بوک و گوگل این قابلیت را دارند که برای ورود به اکانت علاوه بر رمز عبور، کدی را به گوشی شما پیامک کنند تا پس از وارد کردن آن در سایت بتوانید به اکانتتان دسترسی پیدا کنید. به این ترتیب هربار باید به جز پسورد کد پیامک شده را نیز وارد کنید که البته کاری خسته کننده است اما امنیت شما را به مراتب افزایش می دهد.

پنج – هشدار های ورود را فعال کنید

سایت هایی مانند فیس بوک و گوگل اگر متوجه شوند که از آی پی های مختلفی تلاش برای ورود به اکانت انجام می شود به صورت خودکار یک پیامک برایتان ارسال می کنند و بضعی مواقع از ورود کاربران با آی پی های مشکوک جلوگیری می کنند. این قابلیت را می توانید حساس تر کنید و در فیس بوک تنظیم کنید که در صورت ورود از آی پی مشکوک بلافاصله به شما اطلاع داده شود.

شش از آدرس ایمیل محرمانه استفاده کنید

همیشه سغی کنید یک آدرس ایمیل خاص داشته باشید که آدرس آن را تنها در اختیار دوستان و آشنایان قابل اطمینانتان قرار دهید و برای حساب های بانکی حساس خود نیز از آن استفاده کنید. به این ترتیب اگر پسورد ایمیلتان با ایمیل های دیگر مشترک است (که نباید اینطور باشد!) کمی ایمن تر خواهید بود. همچنین سعی کنید تمامی ایمیل هایی را که حاوی پسورد های مختلف سایت های متفاوت برایتان ارسال شده است را هر چه سریع تر حذف کنید.

هفت – پسورد های خود را مدیریت کنید

یک برنامه مدیریت پسورد مانند 1Password می تواند علاوه بر آنکه پسورد های پیچیده تان را برایتان به صورت خودکار وارد کند بلکه به صورت خودکار برای تعویض پسورد به شما هشدار می دهد.

این برنامه با سیستم عامل های ویندوز، مک، iOS و اندروید سازگار است و می توانید همواره و هر کجایی به آن دسترسی داشته باشید. برنامه های مشابهی نیز وجود دارند که از جمله آنها می توان به KeePass، LastPass و Clipperz اشاره کرد.

صبر کنید …

چند نکته کوتاه دیگر باقیست که خوب است به آنها اشاره کنیم:

-برخی فروشگاه های اینترنتی می توانند اطلاعات حساب های شما را در صورت تمایل ذخیره کنند تا برای پرداخت های بعی راحت باشید. پیشنهاد ما این است که این کار را به هیچ وجه انجام ندهید، چرا که حتی سایت های بزرگی مانند آمازون نیز گاهی اوقات هک می شوند.

– بر روی گوشی ها و کامپیوترتان رمز بگذارید: اگر گوشیتان را گم کنید و یا کسی آن را بدزدد تمامی پسورد های وارد شده در سایت های مختلفی که با آن گوشی مرور کرده اید در معرض خطر قرار می گیرد. پس بهتر است گجت هایتان را رمز گذاری کنید تا حداقل دزد یا هکر مجبور شود گوشیتان را ریست کند.

– نسخه پشتیبان آفلاین از اطلاعات مهمتان داشته باشید. اگر اطلاعات مهم و حیاتی در اکانت ایمیلتان دارید خوب است یک نسخه از آن را در سیستمتان نیز داشته باشید که اگر کنترل اکانتتان را از دست دادید لازم نباشد از صفر شروع کنید.

– اکانت هایتان را لینک نکنید. بله، لینک کردن فیس بوک، توییتر، جی‌میل و … در ایمیل جدید Outlook می تواند شما را از چک کردن سایت های مختلف خلاص کند اما همچنین در صورت هک شدن ایمیل جدیدتان تمامی اطلاعات ارزشمندتان را به صورت آماده و یکجا در صورت هکر قرار داده اید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی